Забезпечення якості освіти

Основна стратегічна мета державної освітньої політики в Україні — забезпечити якість освіти. Для цього в гімназії ми будуємо ефективну систему, здатну адекватно реагувати на виклики сьогодення та стабільно функціонувати.
Створити внутрішню систему — стратегічне рішення закладу освіти. Воно може допомогти поліпшити його загальну дієвість та забезпечити міцну основу для ініціатив щодо її ефективного та сталого розвитку. Внутрішня система — це інструмент, який дасть змогу розвивати заклад, забезпечить і налаштує процеси його освітньої діяльності.
Під внутрішньою системою розуміється сукупність умов, процедур та заходів у закладі освіти, що забезпечують ефективність освітніх і управлінських процесів, які безпосередньо впливають на якість освітнього процесу, формування ключових компетентностей дітей раннього та дошкільного віку, сприяють всебічному розвитку особистості.
Якість освіти — це результат, а якість освітньої діяльності — процес, що забезпечує результат. Процес має завжди спрямовуватися на результат. Тож внутрішню систему ми розробили як інструмент управління якістю освіти в гімназії.
Процеси забезпечення якості освіти мають бути вимірювані, об’єктивні та керовані. Ми також формуємо культуру якості. Вона ґрунтується на довірі, повазі до людської гідності, доброчесності, прозорості, партнерстві, прагненні до досконалості та взаємної відповідальності.

Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності КГ№97

2022 – 2023 навчальний рік

Наказ  КГ № 97  “Про затвердження рішення педагогічної ради”

Форма щорічного звіту про проведення самооцінювання освітніх і управлінських процесів Криворізької гімназії N97

Протокол   педради  №18 від 16.06.2023 р. (Витяг)

2021-2022 навчальний рік

Наказ  КГ № 97  “Про затвердження рішення педагогічної ради”

Протокол   педради  № 14 від 17.06.2022 р.

Форма щорічного звіту про проведення самооцінювання освітніх і управлінських процесів Криворізької гімназії N97

План заходів на 2021-2022 н.р. із запровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти за напрямком
«Система педагогічної діяльності»

План заходів на 2021-2022н.р. із запровадження внутрішньої системи забезпечення
якості освіти за напрямком «Система оцінювання освітньої діяльності учнів»